23. 01. 2016.

Turnaj MP na Dařboži 1/2016


V sobotu 23.1. jsme v hale na Dařboži na turnaji pořádaném FK Fercom Týnec nad Sázavou odehráli naše první zápasy letošního roku. Turnaje ze zúčastnili týmy FK Fercom Týnec nad Sázavou, TJ JAWA Pecerady, SK Posázavan Poříčí nad Sázavou a SK Načeradec

Turnaj se hrál na dvě kola, systémem každý s každým, na 4+1 a v délce 10-ti minut.  Tentokrát si zahráli hráči ročníků 2007/2008, z nominace nám nemoc vyřadila tři hráče.


Pecerady x Načeradec

Načeradec byl pro nás velkou neznámou. V prvním zápase nás soupeř jasně přehrával díky fotbalové šikovnosti dvou hráčů Načeradce a zaslouženě zvítězil. Ve druhém zápase jsme si už hráče soupeře pohlídali a uhráli cenou remízu.

Pecerady x Týnec

V derby s Týncem jsme v obou zápasech udělali v obraně několik chyb, které soupeř potrestal a zaslouženě zvítězil.

Pecerady x Poříčí

Naše vzájemné zápasy s Poříčí začínají být vyrovnané. V prvním zápase jsme udrželi čisté konto a zaslouženě zvítězili. Ve druhém jsme se nechali strhnout útočnou hrou a zatlačili soupeře před jeho bránu, ze silného tlaku se nám ale podařilo skórovat jen jednou, a když soupeř využil několika chybně rozehraných rohů a skóroval po samostatných únicích, zaslouženě vyhrál.


První kolo odchytal v brance Vojta M. a do druhého nastoupil v bráně Antonín Kr.. V útočné hře nebylo hráčům co vytknout, všichni si vypracovali šance, ale jejich zakončení budeme muset zlepšit. Potěšilo mě i pár dobrých rozehrávek a kombinací, které předvedli starší hráči. To co mě stále trápí a na čem musíme pracovat je bránění a hra brankáře.

Konečné pořadí:
1. SK Načeradec 10b
2. FK Fercom Týnec nad Sázavou 7b
3. SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 4b
4. TJ JAWA Pecerady 3b

Naše sestava: Matyáš B. (C, 1 branka) , Radek D. (1 branka), Antonín Kr. (G), Viktorie V., Jakub M., Vojta M. (G, 1 branka), Filip N. (3 branky)